We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
More information
Deny cookies Got it
aalborgauktionen | Hjælp
navigation-menu
close
Log ind
Tilmeld
Hjælp

Følg nedenstående fire trin, og du er klar til at byde på auktionen.

Trin 1: Tilmeld dig

Trin 1: Tilmeld dig
Klik på Tilmeld” i menuen (højre hjørne på siden) for at tilmelde dig. Indtast dine oplysninger og klik derefter på knappen Registrer nu”. Du vil derefter modtage en bekræftelsesmail.

Trin 2: Vent på at blive bekræftet

Efter registreringen skal din konto bekræftes. I tvivls tilfælde vil vi bede om indsendelse af billedlegitimation — dette kan tage op til to dage. Når din konto er blevet bekræftet, vil du modtage en e‑mail, der giver dig mulighed for at oprette dit brugernavn og adgangskode. Vi forbeholder os retten til at sende dig en anmodning om depositum for at forhindre misbrug. 

Trin 3: Byd online på auktionen

Du kan logge ind på hjemmesiden på auktionsdagen. Når du er logget ind, kan du bruge knappen Live Auction”, som aktiveres to timer før auktionens start. Vi anbefaler, at du logger ind i god tid og inden auktionen starter.

For den bedste oplevelse anbefaler vi at bruge Google Chrome eller Microsoft Edge webbrowser.

På auktionsdagen skal du logge ind med dit brugernavn og adgangskode og klikke på knappen Gå til live auktion”. Så snart du er logget ind, bliver du automatisk omdirigeret til budmenuen, hvor du kan følge auktionen LIVE og byde online.

Før du kan byde, skal du først aktivere knappen Bud” (tryk på den røde hængelås). Dette er nødvendigt for at forhindre utilsigtet bud. Efter at have aktiveret knappen Bud”, kan du byde på auktionen med et enkelt klik på knappen Bud”. Der kræves ingen bekræftelse af dit bud. Under auktionen skal du være tilgængelig på det angivne telefonnummer.

Budskærmen vil vise, om dit bud er blevet accepteret, og om du er den vindende budgiver. Et afgivet tilbud er ubetinget, uigenkaldeligt og uden forbehold.

I tilfælde af to ens bud er det buddet der er afgivet på den fysiske auktion der er gældende.

Trin 4: Du er den højestbydende

Hvis du er den vindende budgiver, vil du modtage en bekræftelsesmail. Du vil blive kontaktet efter auktionen.