We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
More information
Deny cookies Got it
aalborgauktionen | About
navigation-menu
close
Log ind
Tilmeld
About

AALBORG AUKTION 2022

NYE TIDER

Vores auktion her i 2022 tager et lille step ind i fremtiden. For første gang har vi koblet en online del på auktionen. Dette betyder, at der praktisk talt er mulighed for at byde på – og købe – en hest, uanset hvor i verden, man fysisk opholder sig.

Men at kunne besigtige hesten fysisk, eller få en tilstedeværende til det, er stadig en mulighed. Dette kan så ske på staldområdet på Racing Arena Aalborg, hvor man selv eller en betroet kan se hestene efter i sømmene.

Ringen hvor hestene præsenteres, er også placeret på staldområdet, mens selve auktionen foregår i banens restaurant hvor auktionsringen vises på skærmene. Der vil dog også være mulighed for at byde med fra ringside, for de der skal have et sidste øjebliks indtryk af hestene.

Det har været en glæde at se, hvilke fantastiske flotte resultater, der er opnået af de heste vi igennem årene har solgt på vores auktioner i Aalborg.

Senere Derbyvindere, Hoppe Derbyvindere og vindere af mange andre storløb, har været i ringen på vore auktioner.

Aktuelt når dette skrives, løber bl.a. to tidligere salg herfra – Get A Wish og Go On Gardenia – først over målstregen i årets Derbyprøver.

Dette katalog indeholder 57 åringer. Spændende afstamninger, afkom efter etablerede tophingste, blandet med afkom efter nogen af de nye navne på hingstemarkedet. Og generelt med et stadig bedre avlsmateriale på hoppesiden.

Så jo, der er også i aften, helt sikkert nye kommende stjerner i ringen.

Aalborg Store Pris-weekenden, den nordjyske væddeløbsbanes største begivenhed på året, danner som altid rammen om vores auktion. I år afvikles banens løb igen fredag eftermiddag og lørdag aften. Så auktionen afvikles igen i år fredag aften.


Auktionsbetingelser